Van harte welkom,

 

Leuk dat u onze internetsite aangeklikt heeft. Deze geeft u een uitgebreide indruk van onze activiteiten in de paardensport. Op de internetsite van Sport Horses Krowoza & Wester vindt u  veel informatie rondom de paardenport. Onder andere aktuele events en nog veel meer. Wij bieden u een uitgebreid aanbod, zoals paardrijlessen, aan- of verkoop van sportpaarden of huisvesting hiervan, het inrijden en het opleiden van uw paard.  Sport Horses Krowoza & Wester is het juiste adres voor u.

Wij bieden een veelzijdig portfolio aan rondom het paard in de categorieën training, aan- en verkoop, het presenteren van uw paard op wedstrijden en opleiding van paard en ruiter.

 

De tevredenheid van onze klanten en de gezondheid van de paarden staan bij ons op de eerste plaats.

Daarbij hechten wij veel waarde aan de individuele verzorging en advies om telkens weer het optimale resultaat te bereiken.

Het jonge, dynamische en professionele team van Robby Krowoza en Nikki Wester kan teruggrijpen op een jarenlange ervaring w.b. de paardenhouderij en alles wat daarmee verband houdt.

 

Het ontdekken van jonge paarden, het vorderen, het in contact brengen met de juiste ruiters, het toezicht houden op hun verdere ontwikkeling, het herkennen en ontwikkelen van de kwaliteit, dat is onze motivatie waarmee wij ons als partner aanprijzen bij het zoeken naar een paard. Het maakt niet uit of u nu de topsport beoefent en internationale kampioenschappen nastreeft of dat u als ambitieus amateurrijder de harmonie met het paard wil beleven.

 

Wij hebben continu een selectie van getalenteerde spring- en veelzijdigheidspaarden als ook goed getrainde recreatiepaarden voor onze klanten ter beschikking. Ons aanbod reikt van getalenteerde youngsters tot en met succesvolle wedstrijdroutiniers. Onze aandacht is gefocust op een zorgvuldige opleiding met diervriendelijke trainingen, want aan het moderne sportpaard worden tegenwoordig hoge eisen gesteld. Naast het feit dat een paard een evenwichtig exterieur, sterk karakter en een goede gezondheid heeft, zal het paard ook temperamentvol en prestatiegericht moeten zijn. Tevens worden sterke zenuwen en concentratievermogen getraind.

 

Op een idyllisch gelegen en in 2006 gerealiseerde rijstal in Roermond, direct aan het bekende Nationaalpark de Meinweg bieden wij continue goed bereden sportpaarden aan. Een aktuele selectie vindt u op deze pagina’s. Voor het geval u niet het juiste paard vindt, neem dan gerust contact met ons op.

 

Door het grote netwerk van Sport Horses Krowoza & Wester kunnen wij vrijwel zeker het passende paard  voor u vinden.

 

Wij vinden uw paard.

 

Druckversion Druckversion | Sitemap
© Sporthorses Krowoza & Wester